Inici » Esdeveniments » Formació » Cursos » Altres Jornades » Inauguració XIX Jornades d´Història i Filosofia de l´Enginyeria, la Ciència i la Tecnologia

Inauguració XIX Jornades d´Història i Filosofia de l´Enginyeria, la Ciència i la Tecnologia

Inici 14/09/2023

Inauguració XIX Jornades d´Història i Filosofia de l´Enginyeria, la Ciència i la Tecnologia

  • Organitza IIE
  • Data: 14 de setembre, a les 18h.
  • Lloc: Reial Acadèmia d’Enginyeria (c/ Don Pedro, 10 – Madrid)

Amb aquesta nova edició de les Jornades d´Història i Filosofia de l´Enginyeria, la Ciència i la Tecnologia organitzades des del si del Comitè de Tecnologies per a la Defensa de l´Institut de l´Enginyeria d´Espanya (IIE) i comptant amb el suport de la Reial Acadèmia de l’Enginyeria i de la Universitat Politècnica de Madrid, ja es compleixen gairebé quatre lustres de la seva programació i oferta al públic interessat en aquest tipus de perfil temàtic, l’objectiu fonamental del qual és aconseguir, d’una manera senzilla que, sense sacrificar el rigor, doni compte de la importància que comporta la connexió quaternària ciència-tecnologia-enginyeria-societat, quaterna els elements de la qual coexisteixen en realimentació permanent i en què cadascun té la seva història i la seva pròpia filosofia.

Programa

Inauguració de les Jornades

Sr. Antonio Colino Martínez, president de la Reial Acadèmia d’Enginyeria.
Sr. José Trigueros Rodrigo, president de l’Institut de l’Enginyeria d’Espanya.

Taula rodona “Història i Filosofia de l’Enginyeria, la Ciència i la Tecnologia”

D. José Manuel Amaya García de l’Escossura, Dr. Enginyer Agrònom. Professor Emèrit de la U.P.M. Vocal del Comitè dEnsenyament de lI.I.E.
D. Manuel Fernández Cañadas Fernández, Dr. Enginyer de Montes. Cofundador de les Jornades d´Història i Filosofia de l’Enginyeria, la Ciència i la Tecnologia.
In Memoriam del Sr. José Luis de Miguel Arenal i el Sr. Domingo Escudero López.

Inscricions

Només es pot assistir a la Jornada Inaugural de forma presencial, per això és imprescindible inscriure’s al següent ENLLAÇ.

Més informació

Web Real Academia Ingeniería

Share This Post

Torna a Formació