Inici » Empreses » ENGIMAPS
ENGIMAPS

ENGIMAPS

Telèfon 93.414.60.56
Email info@engimaps.com
Persona contacte Marc Pujol Clopés
Adreça C/ Saragossa 91, pral. 2ª
CP 08006
Població Barcelona
Comarca Barcelonès
Província Barcelona

Activitat empresarial

Engimaps és una consultoria familiar formada per enginyers, que neix de l’experiència d’un dels fundadors que des del 1990 realitza serveis de topografia i enginyeria agroambiental.

Els nostres serveis es dirigeixen tant a entitats públiques (administració, ajuntaments) com entitats privades (petits i grans propietaris, enginyeries, arquitectes, etc.).

L’empresa Engimaps integra enginyeria, consultoria i topografia. Oferim solucions d’enginyeria en el sector agrícola, ramader i de les indústries alimentàries, realitzant legalitzacions, projectes tècnics, assessorament, valoracions i peritatges. En topografia, destaquem la realització de treballs de medició i aixecaments topogràfics, medició de parcel·les, plans parcials i especials, elaboració de cartografia temàtica i medició d’edificis i façanes. Disposem d’un ampli coneixement en la interpretació de cadastres rústics antics i amillaraments. Ens hem especialitzat en la resolució de conflictes en finques rústiques sobre límits entre veïns i la cerca de finques rústiques, a partir de les descripcions registrals i/o cadastrals.

Recentment hem incorporat la realització de certificacions energètiques d’edificis.

Podeu consultar tot el que us podem oferir a l’apartat Serveis de la nostra pàgina web.

Destinataris dels serveis i/o productes

Entitats públiques (administració, ajuntaments) com entitats privades (petits i grans propietaris, enginyeries, arquitectes, etc.).

Activitats destacades

Tecnologia Làser Scan 3D

Us presentem la nova tecnologia Làser Scan 3D que hem incorporat als nostres serveis.

Com veureu al vídeo promocional de Trimble que us adjuntem, es tracta d’una tecnologia capaç de captar 1 milió de punts per segon a una distància de fins a 120 metres. El sistema inclou també una càmera a color integrada. Com a resultat final s’obtenen detallades imatges tridimensionals en color amb realisme fotogràfic compostes per milions de mesures. Això proporciona als usuaris una solució excel·lent per a la documentació de condicions existents per al modelatge d’informació per a l’edificació (BIM), aplicacions d’arquitectura, deformacions estructurals, plantes industrials o protecció de monuments.

Les aplicacions són tant diverses com:

– Topografia: Captura de dades d’alta resolució per a mapes topogràfics, generació de vistes 2D o 3D CAD, mesurar distàncies, àrees i volums.
– Edificació: Captura eficientment d’edificacions existents per al treball amb disseny virtual.
– Instal·lacions industrials: Captura precisa d’una instal·lació per al redisseny i la remodelació de les instal·lacions que no disposen de la documentació de la planta existent en 3D.
– Inspecció / Enginyeria inversa: Permet extreure mesures i crear models 3D quan no hi ha dades CAD disponibles. Realització d’inspeccions detallades i comparacions dels models existents, les superfícies i els núvols de punts.
– Túnels: Perfils de túnels i línies centrals per a la comparació amb el disseny, el mesurament de soscavat / sobretall, i volums de materials extrets.
– Arqueologia: Permet documentar ràpidament les actuacions arqueològiques en obres, per tal de ser analitzades posteriorment.

http://www.youtube.com/watch?v=VDv5U835kbo

Facebook ENGIMAPS

Al nostre facebook podreu veure les feines que anem realitzant, així com articles i informacions destacades que considerem que poden ser del vostre interès.

Visita-la!

https://www.facebook.com/ENGIMAPS

https://www.facebook.com/ENGIMAPS

Torna a totes les empreses