Inici » Empreses » ESTUDI D’ENGINYERIA,S.C.P
ESTUDI D’ENGINYERIA,S.C.P

ESTUDI D’ENGINYERIA,S.C.P

Telèfon 932112389
Fax 932112389
Email estudienginyeria@esteng.es
Persona contacte Damià Salvadó
Adreça C/Rosselló, 229, 2, 2A
CP 08008
Població Barcelona
Comarca Barcelonès
Província Barcelona

Observacions

Estudi d’enginyeria SCP es va crear a desembre de 1996 per la redacció de estudis i projectes tècnics i assistència tècnica dintre del camp de la propietat agrària, el medi ambient i de les energies renovables

Activitat empresarial

Estudi d’enginyeria SCP es va crear a desembre de 1996 per la redacció de estudis i projectes tècnics i assistència tècnica dintre del camp de la propietat agrària, el medi ambient i de les energies renovables .

Compte amb tècnics especialitzats en els camps Agrònom, Medi Ambient e Industrial i segons el tipus de projecte disposa de una xarxa de tècnics externs que actuen a demanda segons el tipus de projecte : Arquitectes, Enginyers Industrials de Camins, de Telecomunicacions i Biòlegs. Tots ells amb àmplia experiencia professional.

Aquesta estructura permet molta agilitat, eficiència i flexibilitat per adaptar-se a les necessitats de cada projecte i client.

Amb els anys ha esdevingut una empresa de serveis que ha desenvolupat i gestionat amb èxit projectes de forma global , des de els estudis previs fins al seguiment de la explotació , reportant, de forma sistemàtica, la informació necessària a la propietat per facilitar la presa de decisions.

Destinataris dels serveis i/o productes

INVERSORS PRIVATS, PROPIETARIS FINQUES I EXPLOTACIONS, ADVOCATS, ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Torna a totes les empreses