Inici » Empreses » MEDIS, Enginyeria Ambiental i Agroindustrial, SLP
MEDIS, Enginyeria Ambiental i Agroindustrial, SLP

MEDIS, Enginyeria Ambiental i Agroindustrial, SLP

Telèfon 972 306481
Fax 972 308439
Email info@medis.cat
Persona contacte Josep Farreró i Solés
Adreça C/ Mestre Sagrera, 47-53, 3rD
CP 17200
Població Palafrugell
Comarca Baix Empordà
Província Girona

Observacions

MEDIS, Enginyeria Ambiental i Agroindustrial, SLP, és una consultoria de serveis, dedicada a la realització d’estudis i projectes d’enginyeria i medi ambient amb anys d’experiència. Els nostres serveis van dirigits a entitats públiques i privades com l’ad

Activitat empresarial

MEDIS, Enginyeria Ambiental i Agroindustrial, SLP, és una consultoria de serveis, dedicada a la realització d’estudis i projectes d’enginyeria i medi ambient amb anys d’experiència.

Amb l’objectiu de treballar per l’estudi, la gestió i la millora dels recursos naturals, paisatgístics, agraris, agroalimentaris i industrials, la nostra empresa garanteix la realització d’un treball integral aportant a les necessitats del client el nostre plantejament professional a partir d’un equip pluridisciplinari d’enginyers superiors, enginyers tècnics, biòlegs, ambientòlegs, geògrafs, arquitectes i delineants.

MEDIS, es caracteritza com una empresa capdavantera en l’àmbit ambiental, paisatgístic i urbanístic, en la gestió integral de valoracions i expropiacions, i realitzant i gestionant tot tipus de projectes dins l’àmbit agroalimentari i rural.

Destinataris dels serveis i/o productes

Els nostres serveis van dirigits a entitats públiques i privades com l’administració pública, ajuntaments, consorcis, consells comarcals, propietaris privats, enginyeries, arquitectes, advocats, empreses agroalimentàries, gestories, etc.

Torna a totes les empreses