Inici » Empreses » SIEMA’09
SIEMA’09

SIEMA’09

Telèfon 687751391
Email noelia.cuadros@siema09.es
Persona contacte Noelia Cuadros
Adreça C/ Berguedà, núm. 43, local 7
CP 08211
Població Castellar del Vallès
Comarca Vallès Occidental
Província Barcelona

Activitat empresarial

SIEMA’09 va néixer com idea professional l’any 2009, fruit de l’observació per part de la seva fundadora d’un increment en l’esforç normatiu de l’administració pública i de la complexitat que aquest nou marc imposava sobre el funcionament i regulació de les activitats econòmiques i la funció pública en els camps de l’enginyeria, l’arquitectura i el medi ambient. El nou escenari implica una conscienciació del món empresarial envers polítiques socials i ambientals fins a punts sense precedents, afectant absolutament tots els camps de desenvolupament econòmic tant privat com de funció pública. Nous escenaris requereixen de noves eines de gestió i assessorament, d’una creativitat en la recerca de solucions que permetin aconseguir la màxima empresarial: optimització de recursos per a l’obtenció del millor resultat possible.
En aquest context SIEMA’09 es projecta com a una empresa de serveis per a la direcció integrada de projectes en els camps estratègics de l’enginyeria, l’arquitectura i el medi ambient.
L’objectiu que mou la creació de la marca és la consecució per als nostres clients de solucions integrals que optimitzin els recursos que aquests inverteixen en assessorament extern. Som una eina de gestió i assessorament empresarial que evita als nostres clients malmetre recursos buscant productes d’ enginyeria, arquitectura i medi ambient els quals no poden valorar adequadament i evitar-los així obtenir productes que no són adients a les seves necessitats.
La importància en l’obtenció de solucions integrals recau en la necessitat d’una visió transversal dels camps en què SIEMA’09 demostra la seva habilitat. Per això SIEMA’09 compta amb un ampli ventall de col•laboradors que ens permeten la creació d’equips multidisciplinaris dissenyats a mida pel projecte que ens confieu. Aquesta forma d’entendre el vostre assessorament ens permet alhora ajustar al màxim les vostres necessitats i per tant, el cost del vostre servei.
El nostre objectiu és la consecució de la solució que permeti l’optimització dels vostres recursos. SIEMA’09 és la vostra millor eina d’assessorament extern.

Activitats destacades

OUTSOURCING

Aquest servei expressa la màxima integritat i transversalitat de solucions, permetent externalitzar departaments especialitzats reduint costos i millorant els resultats de les empreses. L’ Outsourcing facilita els mitjans i recursos tècnics tant humans , com materials per a aquelles petites empreses i professionals que per la seva grandària o pel seu interès a reduir costos , demanden la possibilitat d’externalitzar les seves necessitats tècniques

Torna a totes les empreses