Inici » Àgora » Calçotada 2024 i activitat Orien-tast

Calçotada 2024 i activitat Orien-tast

Calçotada 2024 i activitat Orien-tast

Calçotada d’Agrònoms 2024 i activitat Orien-tast

El dissabte 20 d’abril vam celebrar la tradicional calçotada organitzada pels companys i companyes de la Comissió d’Activitats de Tarragona, amb molta il·lusió i moltes ganes de retrobar-nos. En aquesta ocasió, abans de la calçotada, vam dur a terme una activitat enoturística en grup i ens vam poder submergir en una experiència de senderisme mentre cercàvem i degustàvem una selecció de vins.

El punt de trobada va ser la plaça de Rodonyà (davant de l’Ajuntament) i des d’allà ens vam dirigir tots plegats cap al lloc on s’iniciaria l’activitat. La visita va començar al castell de Rodonyà i va durar aproximadament dues hores i mitja. Va consistir en una ruta circular, d’uns 3 km de distància apta per a tothom i va finalitzar al celler Estol Verd, on vam poder fer una visita al celler.

Un cop acabada la visita, ens vam dirigir amb cotxes al Restaurant Catalunya, a Santes Creus, a gaudir del dia, la companyia i els calçots. Vam poder comptar amb la presència d’una vintena de persones entre col·legiats/des i acompanyants. L’experiència va ser molt positiva, vam poder gaudir d’un menjar d’excel·lent qualitat, un dia espectacular i de la companyia dels companys i companyes assistents.

 

La trobada va ser una vegada més un punt d’interconnexió entre col·legiades i col·legiats de totes les generacions. Vam poder intercanviar experiències i establir llaços entre professionals i companys/es.

Una vegada més volem felicitar els companys de Tarragona per organitzar una calçotada tan especial. Esperem que en puguem celebrar moltes més i que hi pugueu venir tots/es!

Recull de les fotografies de la jornada

 

Share This Post