Inici » Àgora » El COEAC nou membre del Patronat de l’ITeC

El COEAC nou membre del Patronat de l’ITeC

El COEAC nou membre del Patronat de l’ITeC

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ha esdevingut nou membre del Patronat de l’ITeC.

Els productes i serveis que l’ITeC ofereix al sector els pots trobar a Internet a la seva web www.itec.es .

En concret ressaltem els seus serveis d’assessorament i formació en gestió de la qualitat, gestió ambiental i gestió de la seguretat i salut en el treball.

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ha esdevingut nou membre del Patronat de l’ITeC.

Els productes i serveis que l’ITeC ofereix al sector els pots trobar a Internet a la seva web www.itec.es .

En concret ressaltem els serveis d’assessorament i formació en gestió de la qualitat, gestió ambiental i gestió de la seguretat i salut en el treball per si et poden ajudar a:

– Afinar el funcionament de la teva empresa amb la implantació d’un sistema de gestió de la qualitat que t’aporti hàbits de planificació, control i millora de la teva activitat, tendents a assegurar l’acompliment de les previsions fetes en costos, terminis i qualitat.

– Conèixer la legislació mediambiental, identificar i controlar els impactes al medi, millorar hàbits en el consum de recursos, la gestió de residus i l’endreça en el lloc de treball, que et reforci la imatge d’empresa sostenible i et reporti una avantatge competitiva en el mercat. 

– Conèixer i delimitar les responsabilitats de l’empresari en els temes de seguretat i salut en el treball, ordenar i mantenir sota control la gestió dels riscos i potenciar la conscienciació dels treballadors en la prevenció i la lluita contra els accidents.

Els serveis que ofereix l’ITeC, amb una àmplia experiència, no només en el sector, et poden ajudar a incorporar aquests nous models de gestió com a eines útils per a enfortir la teva eficàcia (feina ben feta), la teva eficiència (cost òptim), l’accés al mercat i, si és el teu desig, obtenir els certificats ISO.

L’ITeC et pot aportar, sense cap compromís per part teva, tota la informació que precisis i, si fos del teu interès, oferir-te’ls a preus molt competitius.

En cas d’estar interessat, pots adreçar les teves consultes directament a l’ITeC: persona de contacte Sra. Vanessa Royo, 933093404 o vroyo@itec.cat

Informació relacionada

Share This Post