Inici » Àgora » “El Delta de l’Ebre i els efectes del canvi climàtic als nostres ecosistemes agrícoles del Sud” Josep Maria Franquet

“El Delta de l’Ebre i els efectes del canvi climàtic als nostres ecosistemes agrícoles del Sud” Josep Maria Franquet

“El Delta de l’Ebre i els efectes del canvi climàtic als nostres ecosistemes agrícoles del Sud” Josep Maria Franquet

Problemàtica actual al Delta de l’Ebre per Josep Maria Franquet

La Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya va coincidir amb el Dia Mundial del Medi Ambient, 5 de juny de 2020, i aprofitant la coincidència, va comptar amb la participació del company Josep Maria Franquet, director de la UNED i del centre associat de la UNED a Tortosa. Va ser regidor de l’Ajuntament de Tortosa (1995-2007) i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. És autor, entre altres, de nombroses publicacions tècniques.

Els assitents a la Junta virtual, vam tenir el plaer d’escoltar una videoconferència virtual on Josep Ma, coneixedor de primera mà de la problemàtica actual, va parlar sobre: “El Delta de l’Ebre i els efectes del canvi climàtic als nostres ecosistemes agrícoles del Sud.”. El company va explicar els diferents factors influeixen en la capacitat productiva i geomorfologia del Delta i també va proposar possibles solucions per a paliar els efectes del canvi climàtic.

A continuació us deixem la gravació de la ponència per a que pogueu consultar-la, ja que ens va semblar molt interessant a tots i a totes:

 

Share This Post