Inici » Àgora » L’Edició 2015 del Rural Smart Grids al SCEWC, sota el títol “Transició energètica i equilibri territorial”

L’Edició 2015 del Rural Smart Grids al SCEWC, sota el títol “Transició energètica i equilibri territorial”

L’Edició 2015 del Rural Smart Grids al SCEWC, sota el títol “Transició energètica i equilibri territorial”

Fira de Barcelona, 18 de novembre de 2015

Enguany el RSG aposta per aprofundir en el diàleg urbà – rural, el proper 18 de novembre, per teixir complicitats que permetin impulsar el desenvolupament d’ambdós medis a partir de l’adaptació tecnològica a les diferents realitats, oferint oportunitats de negoci i, sobretot, millorant la qualitat de vida de la població visqui on visqui. Donar resposta al repte d’assolir un país resilient en matèria energètica implica enllaçar l’entorn rural, generador d’energia, amb l’entorn urbà, principal consumidor, de manera sostenible.

Aquestes sinèrgies han de portar solucions a problemes comuns, com és la mobilitat sostenible o el proveïment segur d’energia de manera local, ajudant a superar o aprofitar les diferents densitats de població o l’orografia i climatologia, que condicionen els graus d’accessibilitat, de connectivitat i de mobilitat.

A través de les ponències, els casos concrets i el debat entre els assistents, afrontarem tot allò relacionat amb la dinamització de l’eficiència energètica, les energies renovables i l’autosuficiència, en l’àmbit local i regional. Podeu consultar el programa i fer la inscripció al següent enllaç.

Informació relacionada

Share This Post