Acte de presentació del Llibre: Olivo y Aceites de Calidad
Data: dijous 18 de juliol de 2019
Hora: 19 hores
Lloc: Sala d’actes de l’INIA (Ctra. La Coruña km. 7,7. Edifici Puerta de Hierro I, MADRID)
L’Institut Nacional d’Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA), El Consell Oleícola Internacional, l’Associació Espanyola de la Indústria del Comerç Exportador de l’Oli d’Oliva (ASOLIVA) i Onada Edicions es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre històric-tècnic
OLIVO Y ACEITES DE CALIDAD
de Joan Tous i Josep Maria Franquet, Drs Enginyers Agrònoms
Onada Edicions, 2019 -Col·lecció Conèixer Sèrie Maior
Amb la intervenció de:
- Abdellatif Ghedira, Director Executiu del COI
- Rafael Picó, director de ASOLIVA
- Esther Esteban, directora de l’INIA
- Josep Maria Franquet, coautor del llibre
- Joan Tous, coautor del llibre