Publicacions
Presentació del llibre
La presentació oficial es fa en streaming divendres, 6 de novembre, a les 19h dins actes de la Festa de la Ratafia de Sta Coloma de Farners.
Al desembre 2020, presencialment, a la Llibreria Ona de Barcelona (pendent de concretar)
Títol llibre
Els secrets de la ratafia. Ingredients, elaboració i ratafies
Autor
Pep Escudero, Enginyer Agrònom
Descripció
En aquest llibre hi trobaràs tota la informació per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients –com l’aiguardent, les herbes i les espècies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l’aigua–, les proporcions i les fases de la seva elaboració.
És una guia detallada per a l’elaboració de la ratafia. Amb consells per a combinar sàviament les diferents herbes aromàtiques i les espècies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringència. Ens detalla les fórmules per a calcular la proporció de l’aigua, el sucre i el xarop en la maceració.
El llibre també tracta sobre l’origen i la tradició de la ratafia, així com de les primeres receptes documentades, algunes inèdites.
Edició
Farell Editors
Col·lecció: Cultura Popular, 16
ISBN: 978-84-17116-28-6 | 112 p. i 8 a color | 14,5 x 23 cm
Preu
Import: 17 €
Més informació i venda llibre
https://farelleditors.cat/producte/els-secrets-de-la-ratafia-ingredients-elaboracio-i-ratafies/