| Inici | 22/03/2022 | 
|---|
Presentació del projecte: Del conreu a la taula: proteïna alternativa, motor diversificador del sector agroalimentari
Organitza: Zircula Foods i UdL
Data:22 de març de 2022
Hora:18:00 h
Lloc: Sala d’actes – ETSEA UdL
Objectiu
L’objectiu del projecte és estructurar una cadena de valor que promogui el conreu de proteïnes vegetals, pròpies de la zona del Mediterrani i de la Vall de l’Ebre, i que en possibiliti la seva elaboració en productes mímics i anàlegs a la carn i al peix. D’aquesta manera, es promourà la producció local d’aliments de proteïna vegetal en una cadena totalment integrada al Sud d’Europa.
Programa
Benvinguda
- Jordi Graell, director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la UdL.
 
Inauguració
- Carmel Mòdol: secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
 
Conferència
- Daniel Plaza: Universitat de Lleida.
 - David Giné: Semillas Batlle.
 - Roger Berengueres: Cooperativa d’Artesa.
 - Andreu Martín: Elian.
 - Santi Aliaga: Zyrcular Foods.
 
Conclusions
- Eduard Ribas de Cluster Development.
 
Tancament de la sessió
- Jaume Puy, rector de la UdL.
 
								
									