Inici | 13/12/2022 |
---|
JORNADA ACCA «Sobirania alimentària»
Organtiza: Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (Filial Institut Estudis Catalans)
- Lloc: Sala Pere i Joan Coromines. Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47 • 08001 Barcelona)
Programa
16.00 h Benvinguda i presentació del ponent
Montse Rivero Urgell, presidenta de l’ACCA
«Visió antropològica i ètica de la sobirania alimentària»
Francesc Torralba Rosselló, filòsof, teòleg i catedràtic d’ètica de la Universitat Ramon Llull
Col·loqui
17.00 h Taula rodona
«Factors ambientals, geopolítics i econòmics que condicionen la (nostra) autosuficiència alimentària»
Moderador: Joan Tibau, doctor enginyer agrònom de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Ponents: Francesc Reguant, del Col·legi d’Economistes de Catalunya;
Robert Savé, investigador emèrit de l’IRTA, i
Abel Mariné, de la Universitat de Barcelona
Col·loqui
18.00 h Presentació del llibre Del error al asombro,
del doctor Pere Monràs Vinyes, oncòleg i president del Biomimetic Sciences Institute
Més informació
- Consulta tota la informació de la jornada a la web de l’ACCA