Inici | 22/11/2022 - 09:30 |
---|
- Dia: Dimarts 22 de novembre
- Horari: de 9:30h a 12:00h
- Lloc: Biblioteca Ramon Bosch de Noya (St Sadurní d’Anoia)
Organitzadors:
Col·laboren:
“Digitalització i sostenibilitat, un binomi indivisible”. La cadena de valor alimentària i la sostenibilitat
Programa
Descarrega’t aquí el programa en PDF
9:30h Benvinguda institucional i presentació de l’acte.
Sra. Meritxell Borràs, regidora d’Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.
Sra. Cristina De la Cruz, consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i Productes de la Terra del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
9:45h La sostenibilitat repte estratègic del sector agroalimentari.
Sr. Fernando Ortega, President de la Comissió d’Indústries Agroalimentàries del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.
10:10h Instruments de suport per a la Digitalització de processos industrials amb tecnologies 4.0.
Sra. Maria Oliva, consultora Sènior d’Indústria 4.0.
10:30h Bones pràctiques empresarials en digitalització de 4 empreses de l’Alt Penedès.
Casos d’èxit.
Modera: Sra. Cristina De la Cruz, consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i Productes de la Terra del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
– Cal Feru amb Xavier Roig, gerent
– Lligats Metàl·lics amb Manuel Sabat, gerent
11:15h Presentació de l’Oficina Accelera Pime Rural a l’Alt Penedès.
Sr. Andreu Bru, director de Tecnologia i Innovació de PIMEC
Sr. Víctor Blanco, assessor de l’Oficina Accelera Pime Rural
Sr. Albert Torras, tècnic assessor del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona
11:45h Tancament de l’acte.
Il·lm. Sr. Xavier Lluch. president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
12:00h Pausa cafè amb l’Autodiagnosi del Kit Digital per la digitalització de les empreses.
Inscripcions
Inscriu-te a l’acte clicant en aquest enllaç
Més informació
- Web de Treball Talent Tecnologia