Inici » Esdeveniments » Formació » El frau alimentari: etiquetatge, traçabilitat i qualitat al sector carni

El frau alimentari: etiquetatge, traçabilitat i qualitat al sector carni

Inici 28/03/2023 - 09:30

El frau alimentari: etiquetatge, traçabilitat i qualitat al sector carni

Jornada tècnica,  dins el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del DACC

Data: Dimarts 28 de març de 2023

Horari: De 9.30 a 13.45h.

Lloc: Aula Magna. Edifici Torre dels Frares (planta soterrani) C/ de la Laura, 13. 08500 Vic

Presentació

La FECIC, en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) celebrarem la Jornada sobre el Frau Alimentari, que tindrà per finalitat exposar els resultats de les inspeccions dutes a terme durant el 2022 i d’aquesta manera posar al coneixement de les empreses les
principals deficiències detectades en matèria de control de qualitat, etiquetatge i traçabilitat de la carn i derivats carnis.

Per altra banda i dins del context del projecte Interreg Europe QUALIFY, que té per objectiu combatre el frau alimentari i potenciar la competitivitat de les PIME del sector agroalimentari català, aquesta jornada pretén apropar les innovacions en que estan treballant els grups de recerca a Catalunya per garantir l’autenticitat i l’origen dels aliments, lluitar contra el frau i protegir i millorar la integritat i qualitat dels procesos i productes.

Programa

Consulta el programa en format PDF aquí

Inscripcions

A través de RuralCat: Inscripcions

Més informació

Per a més informació: Correu-e: patt.daam@gencat.cat

Share This Post

Torna a Formació