Inici » Esdeveniments » Formació » 5a jornada del cicle de xerrades “Fem un Beure amb la Ciència”

5a jornada del cicle de xerrades “Fem un Beure amb la Ciència”

Inici 22/10/2024

El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms (COEAC) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) organitzem conjuntament el Cicle de xerrades Fem un beure amb la ciència, una trobada entre professionals de l’enginyeria agronòmica i de la investigació agroalimentària, perquè comparteixin els treballs i projectes que estan duent a terme i s’estableixin sinergies conjuntes que impulsin la sostenibilitat i la sobirania de la producció agroalimentària.

La cinquena trobada tindrà lloc el 22 d’octubre d’aquest 2024 i anirà al voltant del creixement econòmic i l’alimentació humana.

5A JORNADA: Creixement econòmic i alimentació humana

  • Dia: dijous 22 d’octubre de 2024
  • Horari: de 18.00h a 19.00h
  • Lloc: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (Passeig de Gràcia, 55)

Accedeix al programa de la jornada

PROGRAMA

  • 18.00h Benvinguda
      • Sra. Mercè Raventós. Delegada de Barcelona del COEAC (conductora i moderadora de l’acte).
  • 18.10h Creixement econòmic i alimentació humana
      • Sra. Anna Pallí. Enginyera agrònoma. Cap de Vigilància Tecnològica i Garantia de Qualitat a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).
  • 18.25h Taula rodona i debat amb els assistents
  • 19.00h Fi de la xerrada

La xerrada anirà acompanyada d’un petit refrigeri pels participants.

INSCRIPCIONS

Per inscriure’t a la jornada, omple el formulari que trobaràs a continuació.

(Les places són limitades i seran assignades per rigorós ordre d’inscripció.)

Informació relacionada

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció a la jornada

Dades personals

Dades professionals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a Formació