Inici » Àgora » 4a jornada del cicle de jornades Fem un beure amb la ciència, organitzat pel COEAC i l’IRTA

4a jornada del cicle de jornades Fem un beure amb la ciència, organitzat pel COEAC i l’IRTA

4a jornada del cicle de jornades Fem un beure amb la ciència, organitzat pel COEAC i l’IRTA

“Fem un beure amb la ciència” és el Cicle de xerrades que impulsem des del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), conjuntament amb l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

L’objectiu és crear un espai de trobada entre professionals de l’enginyeria agronòmica i de la investigació agroalimentària, perquè comparteixin els treballs i projectes que estan duent a terme i d’estableixin sinergies conjuntes que impulsin la sostenibilitat i sobirania de la producció agroalimentària.

4a jornada: “Tractament de dades en la resolució dels reptes de l’agricultura de Catalunya”

Aquest dijous, 26 d’octubre, va tenir lloc la quarta jornada d’aquest cicle de xerrades, a la Sala de Juntes de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, sota el títol “Tractament de dades en la resolució dels reptes de l’agricultura de Catalunya“, acompanyada per un petit pica-pica i refrigeri pels participants.

El delegat de Girona del COEAC, Josep Maria Vallès, va donar la benvinguda als assistents i va fer una breu presentació de la temàtica de la jornada i dels dos ponents d’aquesta quarta sessió del cicle.

El primer ponent va ser el company Josep Adroher, membre de la Comissió Agricultura 4.0 del COEAC, que va fer la seva presentació sobre la “En l’agricultura, les dades també són poder.

La segona ponència de la tarda va a anar a càrrec de Joan Bonany, expert en sistemes agroalimentaris intel·ligentsde l’IRTA, que va tractar el tema d’“El valor de les dades en agricultura. Estem preparats per extreure’n el màxim rendiment?.

Un cop fetes les dues exposicions, els ponents i el moderador van seure amb la resta d’assistents i va començar una taula rodona molt interessant sobre el tractament de dades en l’agricultura, en la qual, com sempre, hi va haver molta participació, gràcies a la comoditat que genera el “format de sobretaula”.

Durant el debat, van sortir temes molt interessants i, després de tres quarts d’hora, es va haver de posar punt i final als comentaris perquè hi havia tant d’interès que s’hagués allargat durant hores. La valoració de la jornada, per tant, és molt positiva.

Fotografies de la jornada

 

Share This Post