Inici » Esdeveniments » Formació » Webinar de comiat del projecte europeu i2connect, el dia de demà

Webinar de comiat del projecte europeu i2connect, el dia de demà

Inici 18/09/2024

Webinar de comiat del projecte europeu i2connect, el dia de demà

  • Organitza: Subdirección General de Innovación y Digitalización del MAPA
  • Dia: Dimecres, 18 de setembre de 2024 . De 10:00 – 12:00h
  • Format: Telemàtic

Descripció

Després de 5 anys de durada, a finals del mes d’octubre finalitzarà el projecte europeu multiactor i2connect: Connectant assessors. Impulsar la innovació interactiva a l’agricultura i la silvicultura. Aquest projecte ha estat finançat amb fons Horizonte 2020.

El MAPA és soci del projecte i2connect i juntament amb les entitats afiliades l’INTIA i el DACC, ha pretès afavorir la innovació interactiva amb variades accions i activitats dins del projecte.

En aquest webinar es parlarà de les eines desenvolupades per a la capacitació dels assessors i dels professionals del sector agroalimentari i forestal. A més, s’esmentarà la importància dels serveis de suport a la innovació.

Serà un esdeveniment en què participin socis europeus d’i2connect de diferents països que intentaran explicar la seva visió de la innovació interactiva, bones pràctiques i com promoure-la activament.

El MAPA ha estat un gran impulsor de la innovació interactiva mitjançant el suport als grups operatius de l’AEI-Agri mitjançant diverses iniciatives. En aquesta jornada es parlarà de com promoure la innovació interactiva i la continuïtat del llegat d’i2connect en el temps mitjançant altres projectes i iniciatives del MAPA.

Amb la inscripció al webinar es facilitarà l’enllaç d’accés a la jornada -mitjançant la plataforma digital escollida- i el programa de la jornada que comptarà amb ponents de diversos països europeus que ens parlaran de maneres diferents de promoure la innovació interactiva.

Al final de la jornada (d’unes 2 hores de durada), hi haurà un petit debat i oportunitat per interactuar amb els ponents.

Més informació sobre el projecte i2connect

Inscripcions

Us animem a seguir l’esdeveniment.

Formulari d’inscripció

Share This Post

Torna a Formació