Inici » Esdeveniments » Formació » WORKSHOP ONE HEALTH: “DE LA TEORIA A LA PRÀCTICA”

WORKSHOP ONE HEALTH: “DE LA TEORIA A LA PRÀCTICA”

Inici 10/10/2024

La Direcció General d’Agricultura i Ramaderia del DARP està organitzant un Workshop en One Health amb el lema “De la teoria a la pràctica” programat per al 10 d’octubre d’enguany, amb l’objectiu de compartir experiències que s’han portat a terme des d’un vessant interdisciplinar – salut animal, humana, vegetal i ambiental – on els i les ponents exposaran projectes en què han participat.

Des del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya donem el nostre suport a aquesta iniciativa, que creiem que serà molt enriquidora per a tots els professionals de diversos sectors relacionats amb la matèria.

El Workshop tindrà lloc el 10 d’octubre de 2024 al Districte Administratiu, concretament al C/ Foc 57, Edifici A 08038 de Barcelona de 9 a 18 h.

La jornada està estructurada en 4 grans blocs:

  1. Malalties zoonòtiques transmeses per vectors
  2. Front comú davant les resistències antimicrobianes
  3. La importància de l’educació i la comunicació científica
  4. Experiències One Health en àmbit global

Cada bloc s’introdueix, es modera i es dinamitza per un/a moderador/a i consisteix en 2-3 ponències de 15-20 minuts i una taula rodona.

Tenim el convenciment que serà tot un èxit, fins al punt que es podrien organitzar posteriors edicions abastant altres temes relacionats amb One Health.

Podeu accedir a la informació del Workshop aquí, des d’on podreu accedir també al vídeo de difusió i a les inscripcions. L’entrada té un cost simbòlic de 50 € i la jornada tindrà lloc des de les 9 h a les 18 h (el preu inclou el cafè de la pausa del matí i el dinar, que es farà allà mateix, al pati de l’edifici, i tindrà opcions veganes).

Podreu accedir aquí al programa.

Share This Post

Torna a Formació