Inici » Esdeveniments » Formació » Enfortint l’AKIS espanyol: Enfocaments sistèmics per a Reptes futurs a Agricultura

Enfortint l’AKIS espanyol: Enfocaments sistèmics per a Reptes futurs a Agricultura

Inici 21/10/2024

Enfortint l’AKIS espanyol: Enfocaments sistèmics per a Reptes futurs a Agricultura

Organitza:  Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Pesca  (MAPA) conjuntament amb  la Fundación Empresa-Universidad Gallega (FEUGA)

Dates: 21 (en línia) i 30 octubre 2024 (Madrid)

Aquest esdeveniment té com a objectiu reflexionar conjuntament sobre els fonaments que reforcen les AKIS, explorant els principis del System Thinking i com ens poden ajudar a enfrontar la complexitat dels reptes futurs en l’agricultura i la silvicultura. A més, farem un diagnòstic conjunt de l’AKIS espanyol, desenvolupant capacitats per identificar-lo i definir el paper dels diferents actors involucrats.

L’acte comptarà amb un espai significatiu per a networking i dinàmiques col·laboratives, per tal de reunir els actors més rellevants de l’AKIS espanyol des d’una perspectiva multiactor.

Es dividirà de dues sessions:

• Sessió en línia: Dilluns 21 d’octubre a les 12h, amb una durada de dues hores.

• Sessió Presencial: Dimecres 30 d’octubre a Vega Innova (Madrid), amb jornada de matí i vesprada. Es disposarà d’un autobús que sortirà de la seu del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Pesca a Atocha (https://g.co/kgs/c1tk3Q7) a les 8.15 hores amb destinació a l’iHub La Vega Innova, a San Fernando d’Henares, Madrid (https://maps.app.goo.gl/rHxX8NNG4xc89h7x6)
• Volta: Sortida des d’iHub La Vega Innova (https://maps.app.goo.gl/rHxX8NNG4xc89h7x6) a les 17:00 hores amb destinació a la seu del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Pesca a Atocha (https://g.co/kgs/c1tk3Q7).

1.ESDEVENIMENT EN LÍNIA 2H. Dilluns 21 d’octubre 2024

2. ESDEVENIMENT PRESENCIAL 7H. Dimecres 30 d’octubre 2024

Inscripcions

Per a inscripcions cal omplir el següent FORMULARI

Share This Post

Torna a Formació