Inici | 31/01/2025 |
---|
Tast d’oli d’oliva verge segons la seva categoria
Organitzen: Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya i Col·legi Oficial Enginyers Tècnics i Forestals de Catalunya
Data: Divendres, 31 gener 2025
Hora: 19h.
Lloc: Col·legi Oficial Enginyers Tècnics i Forestals de Catalunya. Gran Passeig de Ronda, 170 Entl. 1a · 25008 Lleida
Presentació
Ara més que mai, aquest producte bàsic de la nostra cuina mediterrania està cobrant un protagonisme creixent, tant pel seu valor gastronòmic com per les seves propietats cada cop més apreciades, cosa que l’està convertint en un producte gourmet en altres països. Per aquest motiu, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agronoms de Catalunya, conjuntament amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals hem organitzat aquest TAST D’OLI D’OLIVA VERGE SEGONS LA SEVA CATEGORIA.
Amb aquest taller aprendreu a copsar les característiques particulars de la varietat arbequina, oli d’excelent qualitat que depèn de tot el procés productiu, des que l’oliva és a l’arbre fins que arriba al consumidor.
Amb el tast aprendrem a apreciar les particularitats i la riquesa de matissos organolèptics d’olis de diferents cooperatives de la D.O.P. de Les Garrigues.
En aquest tast d’oli farem una anàlisis sensorial de diferents olis per poder-los classificar.
El tast anirà a càrrec M. Pilar Pardell, tastadora del Panell de tast oficial d’olis d’oliva verge de Catalunya.
Preu
15 euros
Inscripcions
Més informació
Per més informació podeu contactar amb la delegació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya Tel. 973 244332 agronomslleida@agronoms.cat o amb la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals tel. 973 243239 lleida@agrifor.org