Inici » Esdeveniments » Formació » Balanç de CO2 en el sector agroalimentari. Sectors Primaris (1a Jornada 07/05/2025)

Balanç de CO2 en el sector agroalimentari. Sectors Primaris (1a Jornada 07/05/2025)

Inici 07/05/2025
  • Data: dimecres 7 de maig de 2025
  • Hora: de 18.00 h a 19.30 h
  • Lloc: Seu del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms a Barcelona (Passeig de Gràcia 55, 6è 6a, 08007 Barcelona) i també es podrà seguir per streaming.

Les persones que es connectin per streaming, rebran l’enllaç de connexió unes hores abans de l’inici d’aquesta.

Presentació

El sector Agroalimentari és el primer sector industrial a Catalunya amb una gran capacitat d’exportació i una llarga cadena de valor molt diversificada. En conjunt és considerat el tercer sector emissor de CO2. Per una altra part, el sector agrari té un potencial important de captació de CO2 relativament poc conegut.

Els Enginyers Agrònoms i els Enginyers Industrials conjuntament volem donar a conèixer la captació de CO2 per l’agricultura i la situació del sector respecte a les emissions i les bones pràctiques en la cadena agroalimentària.

En aquestes dues jornades ens volem centrar en la situació dels diferents subsectors, els casos d’èxit i els seus plans de transformació.

Organitza

Jornada co-organitzada per la Comissió de Canvi Climàtic i Economia Circular del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i la Comissió de Transició Energètica i Xoc Climàtic del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Programa

  • Coordinació de l’acteArtur Sánchez, responsable de la Comissió de Xoc Climàtic i Secretari del COEAC
  • Presentació de les Jornades i Sector Primari – Conchita Villar, Degana del COEAC
  • Presentació del Sector. Marc Regulatori i Emissions CO2 – Leonardo Bejarano, Cap de l´Oficina de Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya
  • Balanç d’Emissions i Absorcions de CO2 de l’Agricultura EspanyolaMarià Sorribas, Coordinador de la Comissió Intercol.legial de CO2
  • Cas d’exit. Agricultura Regenerativa com embornal de CO2Anna Lluís, Directora de Símbiosy i membre de la Comissió de Xoc Climàtic del COEAC.
  • Produir Aliments en temps de canvi climàtic Francesc Reguant, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col.legi d’Economistes de Catalunya
  • Torn de preguntes
  • Agraïments i Cloenda

Informació relacionada

Reserves

Tipus d'entradas Places
Assistència presencial
Assistència telemàtica

Dades personals

Dades professionals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a Formació