Inici » Esdeveniments » Formació » Acte de presentació del llibre “CATALUNYA RURAL”

Acte de presentació del llibre “CATALUNYA RURAL”

Inici 02/06/2022
  • Dia: dijous 2 de juny 2022
  • Hora: A les 12h
  • Lloc: delegació de Lleida del COEAC (Rambla Ferran 2, 4t A).

L’acte de presentació

La presentació anirà a càrrec de Conxita Villar, degana del Col·legi, i de Xavier Llopart, autor del llibre, i comptarà amb l’assistència d’altres personalitats implicades en diferents àmbits del medi rural.  La cita s’emmarca en el compromís del COEAC per impulsar totes aquelles iniciatives que fomenten el coneixement de l’enginyeria agronòmica, el sector agroalimentari, el medi rural, la biodiversitat i el nostre paisatge.

El llibre

Catalunya Rural arriba a les escoles catalanes de la mà del seu autor, Xavier Llopart, periodista especialitzat en l’àmbit rural, responsable dels documentals de televisió com A pagès, Rurals i Sènior, El bosc, el gran oblidat i Catalunya: terra pagesa, entre d’altres. Llopart i el lleidatà Josep Piqué, CEO de l’empresa de mascotes CUNIPIC, han treballat conjuntament en el desenvolupament del llibre, doncs està protagonitzat per mascotes transformades en dibuixos amb l’objectiu de fer un contingut lúdic i més proper al públic al qual va dirigit.

Es tracta d’una iniciativa pedagògica que persegueix apropar el món rural als estudiants de primària i ESO, a través del protagonista del llibre, un conill periodista que es passeja pels indrets de la Catalunya rural fent reflexions sobre les escoles rurals, els dialectes del català, el pes de la pagesia, i les oportunitats econòmiques i turístiques que existeixen lluny de les grans ciutats.

Des del Col·legi considerem molt interessant aquest publicació, perquè per posar en valor el nostre sector és important que des de la infància es coneguin els valors positius que té la nostra societat en el medi rural.

Inscripcions

És imprescindible confirmar l’assistència emplenant el formulari que trobareu a continuació.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a Formació