Inici » Esdeveniments » Agenda » #àgora_agrònoms: “Com es fa un diccionari: El Diccionari Multilingüe de la Ciència del Sòl”

#àgora_agrònoms: “Com es fa un diccionari: El Diccionari Multilingüe de la Ciència del Sòl”

9 de maig de 2023 // 12:00 - 13:00

Nova #àgora_agrònoms organitzada per la Comissió Agrosèniors

El proper 9 de maig tindrà lloc una nova edició d’#àgora_agrònoms organitzat per la Comissió d’Agrosèniors. En aquesta sessió, el títol serà “Com es fa un diccionari: El Diccionari Multilingüe de la Ciència del Sòl”, i el ponent, el company Jaume Porta Casanellas.

  • Dia: dimarts 9 de maig de 2023
  • Hora: a les 12h
  • Format: Webinar online
  • Dirigit a: col·legiats i col·legiades prèviament inscrites (a la part inferior d’aquesta pàgina)

Convidat i ponència:

Sr. Jaume Porta Casanellas. Enginyer Agrònom. Catedràtic d’Edafologia i Química Agrícola a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida.

Va ser el primer rector de la Universitat de Lleida (del 1993 al 2003), i president de la Societat Espanyola de la Ciència del Sòl (del 2009 al 2017). També és membre de l’Institut d’Estudis Catalans des de 1997.

Va rebre la Medalla d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya (1986); Medalla de l’Estudi General de Lleida (UdL, 2004); Medalla de l’Associació Catalana d’Universitats Publiques (ACUP, 2015), entre d’altres.

Ponència: “Com es fa un diccionari: El Diccionari Multilingüe de la Ciència del Sòl”

Inscripcions

Aquesta sessió està dirigida a tots els col·legiats i col·legiades del COEAC que vulguin participar-hi. Per assistir-hi, cal omplir el formulari que trobareu a continuació.

Les persones inscrites al formulari rebran, unes hores abans de la sessió, l’enllaç per a connectar-se.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments