Inici » Esdeveniments » Agenda » Celebració de Sant Isidre 2023. Tradicional arrossada d’agrònoms. Demarcacions de Girona i Barcelona

Celebració de Sant Isidre 2023. Tradicional arrossada d’agrònoms. Demarcacions de Girona i Barcelona

21 de maig de 2023 // 13:00 - 16:30

Celebració Sant Isidre 2023. Demarcacions de Girona i Barcelona

Enguany, des de les demarcacions de Girona i Barcelona del COEAC estem organitzant la tradicional arrossada d’agrònoms de Sant Isidre. A aquells veterans de la celebració us sonarà el lloc, ja que és al mateix poble on vam fer l’arrossada l’any 2010. Es tracta de Les Olives, al municipi de Garrigoles, Baix Empordà. El dia que has de reservar és el diumenge 21 de maig, i pots portar-hi la teva família!

Tradicional arrossada d’agrònoms

Activitat destinada als col·legiats i col·legiades de les demarcacions de Girona i Barcelona, i les respectives famílies. També obert a la resta de col·legiats, col·legiades i familiars de les altres demarcacions.

  • Dia: Diumenge, 21 de maig de 2023
  • Hora: A les 13:00h.
  • Lloc: Local Social L’Aula de Les Olives (Plaça Escoles, S/N, 17466 Les Olives, Girona)
  • Preu menú adults: 15€/persona

Programa

13:00h Punt de Trobada

14.00h Dinar. Tradicional arrossada d’agrònoms

Menú

  • Amanida
  • Arròs
  • Postres

(Aigua mineral i vi)

Inscripcions

La inscripció a l’arrossada s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció que trobaràs a continuació, abans del dimecres 17 de maig de 2023. Cal indicar el número d’adults i d’infants.

El càrrec del dinar (15€/adult) es realitzarà per domiciliació bancària al número de compte en què es passa la quota del col·legiat o col·legiada.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments