Inici | 08/04/2025 - 09:30 |
---|
Agrofòrum “En clau rural”
Organitza: Libertad Digital
Dia: Dimarts, 8 abril 2025
Horari: De 9.30h a 13.30h.
Lloc: IIE (Instituto de la Ingeniería de España (IIE) Carrer del General Arrando, 38, Chamberí, 28010 Madrid
Un fòrum d’anàlisi sobre els desafiaments del camp espanyol i la indústria agroalimentària, les polítiques autonòmiques per al seu desenvolupament en un entorn globalitzat i experiències reeixides de comercialització, internacionalització i innovació agrícola.
Programa
9.30 h. Salutació i benvinguda
Sra.María Santos, directora del programa “En clau rural”, ESTRADI – LLIBERTAT DIGITAL
9.40 h. Inauguració
Sra. Ma. Cruz Díaz Presidenta de l’INSTITUT DE L’ENGINYERIA ESPANYOLA
10.15 h. Polítiques autonòmiques per al desenvolupament del món rural. Anàlisi de l’estat de l’agricultura i l’agroindústria en un entorn globalitzat. Perspectives de creixement i modernització de les CCAA. Reptes i oportunitats per al camp espanyol.
Sr. Carlos Novillo, Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Interior COMUNITAT DE MADRID
Sr. Ramón Fernández-Pacheco, Conseller d’Agricultura, Pesca Aigua i Desenvolupament Rural JUNTA D’ANDALUSIA
Sra. Sara Rubira Martínez. Consellera d’Aigua, Agricultura, Ramaderia i Pesca Conselleria d’Agricultura REGIÓ DE MÚRCIA
Sra. Mercedes Morán, Consellera d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Sostenible JUNTA D’EXTREMADURA
12.00 h. Pausa cafè
12.30 h. Agroponiente, un model d’èxit en ple creixement per a la comercialització i internacionalització hortofructícola des d’Almeria.
Sr. Imanol Almudí, CEO d’AGROPONENT
12.50 h. Estratègies de R+D+i que estan transformant el sector agroalimentari. Innovació agrícola adreçada a una alimentació saludable.
Sr. Pedro José Martínez, Coordinador SALAMANCA TECH
ABIOINNOVA
13.10 h. Cap a una nova dimensió en la gestió intel·ligent i eficient de laigua. L’experiència de Regió de Múrcia
Sr. José Sandoval, Director d’Entitat Regional de Sanejament i Depuració d’Aigües Residuals -ESAMUR
13.30 h. Clausura
Inscripcions
Més informació i inscripcions aquí