Inici » Esdeveniments » Formació » Ajuts per a la prevenció de les pèrdues i del malbaratament alimentari

Ajuts per a la prevenció de les pèrdues i del malbaratament alimentari

Inici 18/01/2023 - 09:30

Ajuts per a la prevenció de les pèrdues i del malbaratament alimentari

En el marc dels ajuts per al foment de la transformació del sistema agroalimentari i pesquer català

  • Sessió informativa en línia
  • Data: Dimecres, 18 de gener de 2023
  • Organitza: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Programa

Programa en format PDF

9.30 h Benvinguda i presentació de la jornada
Sr. Joan Gòdia Tresánchez, director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.

9.45 h Marc general de les línies d’ajut
Sra. Cristina Padulles Rius, tècnica del PEAC.

10.10 h Presentació de línies d’ajut
• Per al disseny i implantació de plans de prevenció, de sistemes de quantificació i d’activitats de formació
Sra. Alba Graells Roca i Sr. Carlos Guirado Gonzalez, tècnics de la Subdirecció General de la Inspecció i Control Agroalimentari del DACC.
• Per a la innovació en l’àmbit de la digitalització, la sostenibilitat i la competitivitat de l’empresa
Sra. Maria Josep de Ribot Porta, cap del Servei d’Innovació Agroalimentària del DACC.

11.30 h Torn obert de preguntes

12.00 h Cloenda de la jornada

Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la

Inscripcions

A través de RuralCat: Inscripcions

Més informació

Per a més informació: A/e: ajutsestrategia_alimentaria.accioclimatica@gencat.cat 

Share This Post

Torna a Formació