Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada: AOECS GLUTEN FREE STANDARD I LES NORMES IFS FOOD I BRC FOOD SAFETY

Jornada: AOECS GLUTEN FREE STANDARD I LES NORMES IFS FOOD I BRC FOOD SAFETY

Organitza: Intertek amb la col·laboració del Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya i l'Associació de Celíacs Catalunya

Inici 04/10/2018
Durada De 9 a 13 hores
Lloc Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya
Passeig de Gràcia, 55, 6-6 Barcelona

AOECS Gluten Free Standard i les Normes IFS Food i BRC Food Safety

Intertek organitza aquesta jornada, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, per tal d´informar sobre els requisits de l´ AOECS Gluten Free Standard i com relacionar-lo amb les normes BRC Food i IFS Food per a l’obtenció de la llicència per a la utilització de la marca Espiga Barrada.

AOECS Gluten Free Standard

L´Association of European Coeliac Societies, també coneguda com AOECS, és l’ombrela on s´agrupen les societats celíaques europees. AOECS representa a persones afectades per la malaltia celíaca o dermatitis herpetiforme (DH) i busca col·laborar amb organitzacions celíaques internacionals a tot el món.

La marca Espiga Barrada és àmpliament reconeguda pels membres de les organitzacions celíaques internacionals i una gran proporció de consumidors no celíacs, però intolerants al gluten, com a garant de que un producte és segur per al seu consum. L´ús de la marca està sotmesa a un sistema de llicències custodiada per l´AOECS de manera que els productors i minoristes llicenciats poden utilitzar l´Espiga Barrada per informar quins són els seus productes lliures de gluten a més de 30 països europeus (UE, Suïssa, Noruega, Croàcia, Montenegro, Serbia i Bosnia Herzegovina). La marca es pot usar en envasos, materials promocionals, senyalització i informació corporativa, sempre que es tracti dels productes amb la llicència.

Per tal de garantir el rigor en l´ús de l´Espiga Barrada per part de minoristes i fabricants, l´AOECS ha desenvolupat l´AOECS Gluten Free Standard, que cal ser verificat per organismes independents.

Programa

PROGRAMA EN FORMAT PDF

9:00 – 10:00 Presentación de la AOECS, la enfermedad celíaca y la marca Espiga Barrada

10:00 – 11:00 Requisitos del AOECS Gluten Free Standard

11:00 – 12:00 Cumplimiento con certificación IFS/BRC

12:00 – 13:00 Mesa redonda

Ponents

  • Nina Esteban, Asociación de Celiacos de Cataluña
  • Mercè Sánchez, GFSI Auditor por Intertek

Inscripcions

Jornada gratuïta, amb inscripció prèvia al formulari que trobaràs clicant aquí

Share This Post

Torna a Formació