Inici | 24/11/2021 - 12:30 |
---|
La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) us conviden a assistir als propers Cafès online especialment adreçats a un dels sectors del país amb més pes i promesa d’innovació: l’agroalimentació.
Els principis de la Indústria 4.0 poden aportar al sector una millora en la competitivitat industrial i la sostenibilitat, així com la traçabilitat i la seguretat en la cadena alimentària. Coneixerem, de la mà de Leitat, les principals tecnologies facilitadores: tecnologies digitals (visió avançada, IoT, blockchain, IA) en combinació amb coneixement sectorial i àmbits com la genòmica o la biotecnologia avançada. La doctora Julia García, cap del departament d’Economia Circular, farà una presentació general de les possibilitats del sector, i després coneixerem tres projectes: Hiperspectral pel control de la qualitat alimentària, per Monica Della; Digitalització i genòmica en el sector agroalimentari, per Salva Lladó, i Noves fonts de bioproductes per nutrició vegetal, per Cristina Fabregat.
Inscripcions
Per a inscripcions AQUÍ