Inici | 12/05/2021 |
---|
Cicle de jornades EN DIRECTE (on line) Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya | Jornada 2: ”L’aigua, recurs escàs multidemanat”
Organtza: Col·legi d’Economistes de Catalunya i ICEA, amb la col·laboració del COEAC entre altres
Jornada virtual
Hora: 18h.
Programa
Benvinguda i Presentació:
- Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Ponències:
“La regulació legal de l’aigua”
- Sr. Carles Gabernet Foix, cap de la Gerència de Promoció de Regadius i Concentració Parcel·lària d’Infraestructures.cat
“La gestió de l’aigua a Catalunya”
- Sr. Lluis Ridao i Martín, director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)
“Nous reptes en els regadius”
- Sra. Dolores Pascual Vallés, presidenta de la Confederación Hidrográfica del Ebro (CHE)
Experiències:
“Impacte socio-econòmic de la modernització del Canal d’Urgell”
- Sr. Antoni Pané Ripoll, gerent de Cooperativa d’Ivars
“Present i futur del Segarra-Garrigues”
- Sr. Miquel Galvarriato Serra, president executiu d’Aigües Segarra Garrigues, S.A. (ASG)
“Nou sistema de reg eficient en fruiters”
- Sr. Francesc Raset Busquets, tècnic a Girona Fruits
Modera:
Sra. Anna Pallí Güell, coordinadora de desenvolupament estratègic de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
Inscripcions
Per a inscripcions aquí