Inici » Esdeveniments » Formació » Cicle de jornades sobre Innovació per una agroalimentació sostenible – 4a Jornada: ”Transformació de la indústria alimentària d’acord amb els ODS”

Cicle de jornades sobre Innovació per una agroalimentació sostenible – 4a Jornada: ”Transformació de la indústria alimentària d’acord amb els ODS”

Inici 27/09/2022

Cicle de jornades sobre Innovació per una agroalimentació sostenible

Organitzen

El cicle de Jornades està organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya a través de la Comissió d’Economia Agroalimentària i de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat conjuntament amb el Col·legi d’Enginyers Agrònoms, IRTA, ICEA i la col·laboració de CAJAMAR Caja Rural, Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i INNO4AGRO.

                

4a Jornada: ”Transformació de la indústria alimentària d’acord amb els ODS”

ONLINE

Data: 27 de setembre de 2022

Horari: a les 18.00 hores

Programa 4a. jornada

Benvinguda:

Sra. Sandra Climent Queralt, secretària tècnica de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Modera:

Sr. Fernando Ortega Mediero, president de la Comissió d’Indústries Agroalimentàries del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

Ponències:

“La força de la innovació”

Sr. Xavier Marcet, fundador i president en Barcelona Drucker Society

“Bioeconomia, tancant cercles de la indústria alimentària”

Sra. Anna Lluís Gavaldà, enginyer agrònoma. Experta en economia circular

“Integrar la sostenibilitat dins de l’estratègia. Primers passos per a ser conscients del nostre impacte”

Sra. Maria J. Herrero Salas, consultoria en innovació sector alimentari. Fundadora de Food Advisor.

Experiències:

“La innovació com a eina per a l’adaptació a les necessitats del consumidor”

Sr. Jorge Alonso Ygea, director general de Convenience Sea Food

“Nous ingredients per a fabricació d’aliments més saludables i nutritius”

Sr. Andrés Montefieltro, CEO i co-fundador de Cubiq Foods

“La innovació present en totes les baules de la cadena de valor”

Sr. Joan Ignasi Monfort, director General de Copesco Serfrisa

Cloenda:

Sra. Sandra Climent Queralt, secretària tècnica de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Inscripcions 4a. Jornada

 

Plataforma Zoom

Un cop s’hagi completat la inscripció, l’usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l’enllaç de connexió necessari per al seguiment de l’acte en directe.

Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23:59h.

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació, consulta la web del Col·legi d’Economistes de Catalunya

PROPERES JORNADES CICLE SOBRE LA INNOVACIÓ PER UNA AGROALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

25/10 – Jornada 5: ”Eines de la distribució per ser més eficient i circular”
– 29/11 – Jornada 6: ”Tendències i orientacions del consum vers els objectius 2030”

Share This Post

Torna a Formació