Inici » Esdeveniments » Agenda » Conferència en línia: La intensificació sostenible, com a resposta al Pacte Verd europeu

Conferència en línia: La intensificació sostenible, com a resposta al Pacte Verd europeu

Inici 26/01/2022

Conferència en línia: La intensificació sostenible, com a resposta al Pacte Verd europeu

Organitza: ICEA

La conferència es farà en línia.

Horari: De 18 a 19.30h

“Reptes i exemples per una producció eficient de fruita”

A càrrec del company Dr. Ignasi Iglesias. Director Tècnic Agromillora Group

Presentació

Cada cop més la societat demana ser més respectuosos amb el medi ambient per combatre el canvi climàtic. I aquests últims temps s’està posant el focus a les activitats agràries.

Els pagesos i ramaders tenen una gran responsabilitat que és la de produir aliments sans amb un aprofitament sostenible dels recursos disponibles: aigua, sòl, llavors, fertilitzants, fitosanitaris, tecnologia.

Les autoritats europees han apostat pel Pacte Verd, i amb ell dues estratègies que condicionaran l’activitat agrària: de la granja a la taula i la biodiversitat.

Per això es parla més sovint de la SOSTENIBILITAT de la producció agrària, amb la que s’ha d’aconseguir més eficiència en l’ús dels inputs per un augment de la producció.

S’ha demanat al Dr. Ignasi Iglesias, director tècnic Agromillora Group, que doni el seu punt de vista dels canvis que haurà de fer la producció agrícola per esdevenir més sostenible en la línia que marca el Pacte Verd europeu i les estratègies de la granja a la taula i de la biodiversitat. Ens donarà exemples del que està fent el sector de la fruita dolça i pinzellades del sector de la fruita seca i l’olivera.

Inscripcions

Cal inscripció a través del formulari https://www.iec.cat/jornades/activitatsICEA.asp, indicant a nom activitat ICEA: Sostenibilitat

Share This Post

Torna a Formació