Inici » Esdeveniments » Agenda » Conferència on-line Intercol·legial- Radiografia del Transhumanisme

Conferència on-line Intercol·legial- Radiografia del Transhumanisme

Inici 23/10/2020

Conferència on-line Intercol·legial- Radiografia del Transhumanisme

Organitza: Comissió Intercol·legial de Professionals Sèniors

En el marc del programa de Jornades Intercol·legials 2020, la Comissió Intercol·legial de Professionals Sèniors de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza la conferencia on-line  “Radiografia del Transhumanisme”, a càrrec del Dr. Francesc Torralba, que tindrà lloc el proper 23 d’octubre de 2020, a les 17 h.online

Síntesis

El transhumanisme s’alça contra la injustícia de l’atzar, contra la rifa del gens i pretén donar a cadascú, independent dels dons i dels talents que hagi rebut de la mare naturalesa, la possibilitat d’esdevenir el que vulgui ser i no haver de renunciar a res.  És una filosofia contra la moral de la resignació. Hom pot esdevenir el que es proposi i no s’ha de conformar amb el que li ha estat donat. La tecnologia, en l’ideari transhumanista, no té com a objectiu corregir les mancances de la naturalesa o suplir les seves deficiències i limitacions, sinó crear capacitats noves, engendrar una natura nova si així ho determina la persona.

Ponent

A càrrec del Dr. Francesc Torralba

El Dr. Francesc Torralba és el director de la Càtedra Ethos d’ètica aplicada de la Universitat Ramon Llull, filòsof i teòleg, i és autor, entre molts d’altres, del llibre “El Tranhumanisme sota la lupa”, que resum un cicle de conferències organitzades pel Club de Roma a Barcelona els anys 2017 i 2018 sobre el tema del Transhumanisme, entre elles la seva sobre els aspectes ètics del Transhumanisme.

Inscripcions

Inscripcions gratuïtes AQUÍ

 

Share This Post

Torna a Formació