Inici | 14/01/2020 |
---|
Lloc |
Escola Agrària Mas Bové Carretera TP-7225, km 4. Constantí |
---|
Guia de les pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
Organitza: Formació Escoles Agràries . Generalitat de Catalunya .Escola Agrària de Mas Bové
Dates: 14, 21 i 28 gener 2020
Horari: De 16 a 20h.
Programa
PROCÉS PRODUCTIU. PRÀCTIQUES CORRECTES D’HIGIENE, PREREQUISITS GENERALS APLICABLES, dt. 14 de gener
• Diagrama de flux general de l’elaboració i l’envasat de la cervesa
• Pla de control de l’aigua
• Pla de neteja i desinfecció
• Pla de control de plagues o petits animals
• Pla de formació i capacitació del personal
• Pla de control de proveïdors
• Pla de traçabilitat
• Pla d’al·lèrgens
• Pla de manteniment preventiu o calibratge
• Incidències i mesures correctores
PERILLS ESPECÍFICS DEL SECTOR I DEL PRODUCTE, dt. 21 de gener
• Principals perills sanitaris
• Quadre de gestió dels perills per etapes
EXEMPLES DE REGISTRES I DOCUMENTS TIPUS, dt. 28 de gener
• Fitxa de producte
• Registre de comprovació diari de l’aigua d’elaboració
• Procediment de neteja i desinfecció per zones
• Registre de neteja i desinfecció
• Registre d’activitats de manteniment
• Registre d’incidències i mesures correctores
• Fitxa de producció
• Etiquetatge
Inscripcions
Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària de Mas Bové mitjançant qüestionari a l’enllaç: inscripcions