Inici | 11/05/2021 |
---|
Curs: Informació alimentària al consumidor
Curs bonificable
Dates: 11, 12 i 13 de maig de 2021.
Nombre d’hores: 9 hores en aula virtual, repartides en 3 sessions de 3 hores, de dimarts a dijous.
Objectius
Proporcionar coneixement sobre els reptes actuals, les exigències d’informació vigents, en desenvolupament i de futur pròxim i sobre les responsabilitats dels operadors.
Professors
- Pilar Velázquez. Velázquez Advocats. Especialista en Dret Alimentari. Consultar LinkedIn .
- Vanesa Magdalena. Tècnica en política alimentària, FIAB. Consultar LinkedIn .
- Enrico Frabetti. Director de política alimentària, nutrició i salut de FIAB. Consultar LinkedIn .
- Carlota Martínez. Tècnica en nutrició i salut, FIAB. Consultar LinkedIn .
Target
Responsables de qualitat, R + D, màrqueting, comunicació, tècnics i jurídic d’empreses d’alimentació.
Programa
- Introducció general al curs: reptes actuals de la Indústria d’Alimentació i Begudes.
- Fonaments bàsics d’etiquetatge. Perspectives futures i novetats de l’estratègia “Farm to fork” i actes d’execució de l’Reglament (CE) 1169/2011, amb especial atenció a l’etiquetatge d’origen i a l’etiquetatge d’origen de l’ingredient primari.
- Responsabilitat de l’operador alimentari sobre la informació alimentària. Les competències de control i el procediment administratiu sancionador.
- L’etiquetatge nutricional, entorn actual i explicació de el model NutriScore.
Inscripcions
Nombre mínim d’inscripcions per a l’execució del curs: 15 alumnes.
Informació de pagament. La informació per realitzar la transferència és la següent:
IBAN: ES22 2100 3945 64 0200071815
Concepte: Nom del curs, Nom i cognoms i el seu DNI
Més informació
Més informació a agrifood@agrifood.es