Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada intercanvi d’experiències entre grups operatius i projectes innovadors – valorització de subproductes

Jornada intercanvi d’experiències entre grups operatius i projectes innovadors – valorització de subproductes

Inici 21/04/2021

Jornada intercanvi d’experiències entre grups operatius i projectes innovadors – valorització de subproductes a l’agricultura, ramaderia i indústria agroalimentària

Organitza:Unió Europea FEDER. MAPA. PNDR (Programa Nacional Desarrollo Rural)

Jornada ONLINE

 

AGENDA

10: 00- 10:30 h. Benvinguda, presentació de la jornada i context de les mesures d’innovació en la programació de desenvolupament rural – Sra. Cristina Simón (Coordinadora de la S.G. d’Innovació i Digitalització, MAPA)
Context i situació de la bioeconomia a Espanya – Sra. Begoña Pascual (Cap d’Àrea de la S.G. d’Innovació i Digitalització, MAPA)

Bioeconomia a Espanya, potencial i oportunitats – Sra. Margarida de Gregrorio (Coordinadora de la Plataforma Tecnològica i d’Innovació Espanyola ‘Biomassa per a la Bioeconomia’ (BIOPLAT))

10:30-11:15 h. Presentació de Grups Operatius (GO) i projectes innovadors:

Projecte Horitzó 2020: BIORESCUE: Un concepte nou de biorefineria per compost de xampinyons – Sra. Inés de el Camp (Investigadora Sènior Fundació CENER)
Grup Operatiu 1: AGUACAVALUE: Valorització de subproductes de l’alvocat. GO de el Programa Nacional de Desenvolupament Rural – Sra. Raquel de el Pi (Coordinadora d’el GO AGUACAVALUE)

Grup Operatiu 2: INNOEXTRACT: Valorització de residus agroalimentaris. GO de el Programa Nacional de Desenvolupament Rural – Sra. Lidia Gil Martínez (Investigadora R + D, DOMCA SAU)
11:15-11:30 Debat i intercanvi d’opinions entre els assistents

11:30-11:45 DESCANS – 15 MINUTS

11:45-00:30 h. Presentació de Grups Operatius (GO) i projectes innovadors:

Grup Operatiu 3: OLVEOVALORIZA: Valorització integral de residus per a un sector oleícola sostenible. GO de la PDR Andalusia – D. Antonio Rodríguez (Director Tècnic Coop. Agrícola San Isidro de Loja S.C.A)

Grup Operatiu 4: Valorització de proteïnes de baix valor comercial procedent de sub i coproductes d’escorxadors de porcí. VAGI de l’PDR Catalunya – Sra. Carmen Carretero (Catedràtica de Tecnologia d’Aliments a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona) i D. Ricard Bou (Investigador IRTA)

Grup operatiu 5: valorals. Valorització de residus orgànics d’indústries agroalimentàries a través de compostatge. GO de la PDR Extremadura
D. Antonio Sánchez (Responsable de projectes d’I + D de l’àrea d’agricultura CTAEX)

12:30-00:45 h. Debat i intercanvi d’opinions entre els assistents

12:45-13:00 h. Conclusions i cloenda
Subdirecció General d’Innovació i Digitalització (MAPA)

 

Inscripcions

Per a inscripcions aquí 

 

Share This Post

Torna a Formació