Inici » Esdeveniments » Formació » Curs introducció al QGIS a Lleida

Curs introducció al QGIS a Lleida

Inici 21/02/2020
Lloc Fointec Centre Informàtic
Av. Doctora Castells, 1 LLEIDA

Curs introducció al QGIS a Lleida

QGIS és un Sistema de Informació Geogràfica de software lliure per plataformes GNU/Linux, Unix, Mac OS, Microsoft Windows i Android.

Lloc: FOINTEC Lleida. Doctora Castells 1 – 25001 Lleida
Dates:
els divendres 21, 28 de febrer i 6 de març de 2020
Durada: 09:00-13:30 i 15:00-18:30 h

Organitza

El COEAC ha arribat a un acord de col·laboració amb FOINTEC Informática i Vertex Agroforestal per a organitzar conjuntament cursos de QGIS a Lleida.

Programa

  1. Automatitzar la impressió de múltiples plànols de cadascuna de les parcel·les que es gestionin i amb la informació personalitzada de cadascuna d’elles, tant en PDF com en paper.
  2. Crear formularis d’entrada de dades: amb botons i desplegables amb opcions predeterminades per a agilitzar i fer més còmoda la introducció de dades en ells, a més es poden afegir fotografies.
  3. Mapa de base: Google Maps. Enviar vistes a Google Earth. Conèixer la cartografia disponible i descarregar-se-la de les web’s del Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC), del Dept. de Medi Ambient, Catastro i SITAR.
  4. Ús de KML en dispositius mòbils per a geolocalització. Creació de cartografia pròpia, rural o urbana, digitalitzant sobre les ortofotos del ICC. Conèixer la captura d’informació en camp mitjançant pda o tablet.
  5. Importació/Exportació a diferents formats de cartografia: CAD (dwg, dxf, dgn), Google Earth (KML) i ESRI (shape). Creuament de cartografia per a generar nova informació. Canvis de projecció.
  6. Fusió d’informació pròpia continguda en taules Excel amb informació gràfica Cadastral per a crear la nostra base de dades de finques.
  7. Creació de plànols d’ubicació i temàtics per a impressions de plànols en paper i en pdf. Creació de caixetins.
  8. Maneig d’informació ràster: imatges satèl·lit, models digitals del terreny i fotografies aèries de vols amb aparells no tripulats (UAV).

Horari

Dates: els divendres 21, 28 de febrer i 6 de març de 2020
Durada: 09:00-13:30 i 15:00-18:30 h

Preu

Preu: 275 €

Assalariats: el curs es pot BONIFICAR a través de la TRIPARTITA total o parcialment. Matriculació a 1 setmana vista de l’inici del curs. Demaneu informació amb certa antelació.

Inscripcions

Cal contactar amb el COEAC al telèfon 932152600, o per correu electrònic a agronoms@agronoms.cat

L’organització es reserva la possibilitat de suspendre el curs si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.

Share This Post

Torna a Formació