Inici » Esdeveniments » Agenda » Curs online d’emprenedoria al medi rural

Curs online d’emprenedoria al medi rural

Inici 23/11/2020

Curs online d’empreneduria al medi rural

Organitza: Red Rural Nacional 

La RRN és el punt de trobada que connecta a totes les persones i entitats relacionades amb el medi rural, amb l’objectiu de donar a conèixer i facilitar l’accés als Programes de Desenvolupament Rural. Al seu torn, té com a fi sensibilitzar la població sobre la importància que el medi rural té per al nostre present i futur.

La unitat responsable de la RRN és la Subdirecció General de Dinamització de el Medi Rural dins de la Direcció general de Desenvolupament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària de el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Curs online

Durada: 4 setmanes

Dates: del 23 de novembre a el 18 de desembre de 2020

Objectius

Persegueix els següents objectius:

a) Que els assistents enforteixin les seves capacitats per emprendre en el medi rural i obtinguin informació sobre els passos bàsics per a realitzar aquesta tasca

b) Que aprofundeixin en el desenvolupament d’un Pla de Negoci i adquireixin capacitats en altres qüestions com la comercialització dels seus productes, la comunicació o la cooperació, i la generació de sinergies amb altres iniciatives.

c) Els participants desenvoluparan el seu propi projecte d’emprenedoria en el medi rural o milloraran algun aspecte de la mateixa.

Destinataris

Emprenedors que hagin iniciat recentment el seu propi negoci, però que vulguin millorar-lo, diversificar la seva activitat i / o aprofundir en coneixements.

Programa

Programa en format pdf

Inscripcions

Les sol·licituds es poden realitzar fins al dia 16 de novembre (inclòs), cal omplir tant la fitxa d’inscripció com el qüestionari.

Share This Post

Torna a Formació