Inici » Esdeveniments » Agenda » Curs REDPAC: “Emprendiment al medi rural” (Online)

Curs REDPAC: “Emprendiment al medi rural” (Online)

Inici 21/11/2023

Formació Online Curs REDPAC: “Emprendiment al medi rural”

  • Organitza: REDPAC del MAPA.
  • Dies:

8a Edició: Matins: del 21 novembre al 22 desembre 2023 (setmana de 4 al 10 de desembre inhábil)

9a Edició: Tardes: del 21 novembre al 22 desembre 2023 (setmana de 4 al 10 de desembre inhábil)

Formació online. Cursos Gratuïts

Objectius

La REDPAC ha posat en marxa l’organització de dues noves edicions del curs de formació en línia “Emprenedoria en el medi rural”. Amb aquest curs es persegueix que els participants aconsegueixin:

a) Enfortir les seves capacitats per emprendre al medi rural, accedint a informació sobre els passos bàsics per fer aquesta tasca.

b) Aprofundir en el desenvolupament d’un Pla de Negoci, adquirint capacitats a altres qüestions com la comercialització dels seus productes, la comunicació o la cooperació i la generació de sinergies amb altres iniciatives.

c) Desenvolupar el propi projecte d’emprenedoria en el medi rural o millorar algun aspecte si ja hi ha un negoci en marxa.

Contingut

El curs està format per quatre mòduls, amb una durada total de 40 hores, incloent-hi el treball personal de l’alumne/a. La formació serà impartida per professionals del món empresarial, de l’emprenedoria i de la comunicació, amb una àmplia experiència en formació i assessorament:

MÒDUL I. Emprenedoria en el medi rural: de la idea a la realitat. Impartit per Ciutat Industrial de la Vall del Nalón, S.A.U.( Valnalon )
MÒDUL II. Desenvolupa el teu pla de negoci. Impartit per Adanatura.
MÒDUL III. Millora les eines de comunicació. Impartit per Rocío del Cerro comunicació.
MÒDUL IV. (TALLER PRÀCTIC) Posada en comú del teu projecte d’emprenedoria al medi rural. Impartit per Adanatura.

Així mateix, el curs inclou píndoles informatives per part d’entitats vinculades a l’emprenedoria com ENISA, així com altres entitats d’àmbit local i rural de diferents territoris.

Al final de la formació, després de complir els requisits d’assistència i participació (80% d’assistència i entrega del treball final), es donaran mencions especials als tres projectes més ben valorats pel professorat, els quals seran publicitats a la web de la Xarxa PAC, ia més aquests alumnes elegits rebran tres tutories individualitzades per part de cadascun dels ponents del curs.

Destinataris

El curs està dirigit tant a emprenedors/es el projecte dels quals estigui en fase d’anàlisi (oa punt d’iniciar-se) com a aquells/es que hagin iniciat recentment el seu negoci, però vulguin millorar-lo o diversificar la seva activitat.

Programa

Inscripcions

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ a través de l’espai web de la 8a edició i de la 9a edició.

La inscripció serà conjunta per a les edicions 8a (jornada de matí) i 9a (jornada de tarda), amb l’opció d’escollir-ne una entre totes dues. El període d’inscripció finalitza el 16 de novembre a les 23:59h. Després de la valoració de les sol·licituds es notificarà via correu electrònic el resultat de la selecció a totes les persones inscrites.

Més informació

Per a més informació o qualsevol dubte sobre el curs, podeu adreçar-vos a AT_RedPAC@tragsa.es

 

 

 

Share This Post

Torna a Formació