Inici » Esdeveniments » Agenda » Disposem de 10 places per a la visita al nou Supercomputador MareNostrum 3. (Barcelona, 4 de juny de 2014)

Disposem de 10 places per a la visita al nou Supercomputador MareNostrum 3. (Barcelona, 4 de juny de 2014)

4 de juny de 2014 // 00:00 - 23:59

Organitza: El Barcelona Supercomputing Center – Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS). El COEAC disposa de 10 places pels seus col·legiats.

Data:  4 de juny 2014

Hora: A les 17.30h. (durada aproximada de 90′)

Lloc: El supercomputador està ubicat a l’edifici “capella”, en els jardins del rectorat de la UPC, al carrer Jordi Girona, 31 (darrera del Palau de Pedralbes de Barcelona).

Presentació
Aquest supercomputador està al servei dels investigadors espanyols, tant públics com privats, i és una potent eina a disposició de la recerca i innovació de les empreses espanyoles.
Des de la seva fundació l’any 2004 fins avui, han estat més de 3.200 projectes de recerca que s’han simulat en el MareNostrum en tots els camps de la ciència i la tecnologia.

El 80% del temps de supercomputació es destina a projectes externs d’empreses i institucions públiques, mentre que el 20% restant ho fan servir els més de 350 investigadors que hi ha al BSC a Barcelona, procedents de 40 països. Alguns d’aquests projectes es realitzen per a empreses espanyoles que contracten aquest servei al BSC.

Objectiu de la visita
Amb aquestes visites d’empreses/institucions, directius, professionals i investigadors d’empreses catalanes pretenen dues coses: en primer lloc, que els líders d’opinió com els professionals de la nostra Associació coneguin la potentíssima eina de recerca que tenim a Catalunya (encara que està al servei de tot l’Estat); i en segon lloc, que vegem per quin tipus d’aplicacions s’està utilitzant el MareNostrum, i considerem si avui, o més endavant, ens pot ser d’utilitat per a les nostres empreses/centres de I+D.

Inscripcions
La inscripció a la visita és gratuïta però, per tal que sigui vàlida, s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció que trobaràs més avall, abans del dia 2 de juny.
Places limitades. L’admissió a la visita es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments