Inici » Esdeveniments » Agenda » El COEAC col·labora amb EXPOSOLIDOS 2022. El Saló de la Tecnologia i el processament de sòlids

El COEAC col·labora amb EXPOSOLIDOS 2022. El Saló de la Tecnologia i el processament de sòlids

Inici 10/05/2022

 

Organitza: Exposolidos amb la col·laboració entre altres del COEAC.

NOVES DATES:  DeL 10 al 12 maig de 2022

Lloc: La Farga de l’Hospitalet & Fira de Cornellà  (localitzacions)

EXPOSOLIDOS, Saló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, és la principal fira del sud d’Europa especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, materials a granel, pólvores seques, semi sòlids i separació de sòlids, líquids.

LES MILLORS SOLUCIONS

A EXPOSOLIDOS les principals empreses nacionals i internacionals de tecnologia de sòlids t’ofereixen les millors solucions tecnològiques a les necessitats en la gestió de qualsevol tipus de material sòlid.

MOLT MÉS QUE UNA FIRA

A EXPOSOLIDOS organitzem diàriament desenes de conferències tècniques i també sobre aquells temes que condicionen el present i el futur immediat de les indústries: des del medi ambient, fins a l’aplicació del 5.0, la robòtica o el marc normatiu, entre d’altres.

NETWORKING

A EXPOSOLIDOS promovem el networking perquè considerem que en un món hiper connectat online, és positiu conèixer aquelles persones amb qui fas negocis i aquelles que generen molta de la informació que necessites a la teva feina.

 

Share This Post

Torna a Formació