Inici » Esdeveniments » Formació » Webinar “Next Generation EU: com afronten la recuperació econòmica postpandèmia els sectors professionals de l’enginyeria, l’arquitectura i la tècnica”

Webinar “Next Generation EU: com afronten la recuperació econòmica postpandèmia els sectors professionals de l’enginyeria, l’arquitectura i la tècnica”

Inici 01/12/2021

Webinar “Next Generation EU: com afronten la recuperació econòmica postpandèmia els sectors professionals de l’enginyeria, l’arquitectura i la tècnica”

Jornades intercol·legials

Modalitat : on-line

Organitza: Comissió Sectorial de l’Enginyeria, Arquitectura i Tècnica de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

La crisi de la COVID-19 planteja un desafiament de proporcions històriques. La UE i els seus Estats membres han hagut d’adoptar mesures d’emergència per protegir la salut dels ciutadans i evitar el col·lapse de l’economia. Això ha requerit impulsar un fons econòmic sense precedents i plantejar solucions innovadores que impulsin la convergència, la resiliència i la transformació a la Unió Europea. El 21 de juliol de 2020, el Consell Europeu va acordar un instrument excepcional de recuperació temporal conegut com a “Next Generation EU”. En aquesta jornada és vol compartir i debatre les actuacions i solucions que s’impulsaran en l’àmbit dels sectors professionals i col·lectius de l’enginyeria, arquitectura i tècnica en el marc d’aquests Fons Europeus de Recuperació Econòmica.

Programa

  •  Presentació de la jornada, a càrrec del Sr. Jaume Casas president de la Comissió Sectorial de l’Enginyeria, Arquitectura i Tècnica.
  •  Taula rodona, moderada per un representant del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.
  •  Presentació de la ponència “Reptes i incògnites del NextGEN de transició energètica en el món local”, a càrrec del Sr. Gil Lladó Morales, Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports
  • Presentació de la ponència  “La geotèrmia com a recurs, i els ajuts a les energies renovables tèrmiques en el sector residencial”,  a càrrec del Sr. Albert Pujades, Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya.
  • Presentació de la ponència  “El llibre de l’edifici”, a càrrec del Sr. Albert Cuchí, Col.legi d’Arquitectes de Catalunya
  • Presentació de la ponència  “Les oficines de rehabilitació en l’activació de la rehabilitació energètica”,  a càrrec del Sr. Jordi Marrot, Col.legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona.
  • Torn obert d’intervencions dels assistents.
  • Conclusions i cloenda de la jornada.

Inscripcions

Inscripció, clicar el següent enllaç

Share This Post

Torna a Formació