Inici | 01/10/2020 - 16:30 |
---|
Formació Escoles Agràries: Càlcul de costos i escandalls en l’empresa agroalimentària
Calendari: De l’1 d’octubre al 26 de novembre
Sessions online de 16:30 a 18:00 h
Durada del curs: 16 h
Presentació i objectius
L’escandall és el càlcul del cost d’un producte per poder establir el seu preu de venda. L’elaboració de costos i escandalls és una de les tasques fonamentals pel bon funcionament d’una empresa agroalimentària.
Aquest curs té coma objectiu donar les eines necessàries al petit productor de l’empresa agroalimentària que elabora els seus propis productes, per dissenyar models d’escandalls que li permetin calcular rendiments i costos així com prendre les decisions més adequades, mitjançant una metodologia basada en la “Millora de processosproductius”, adaptada a les necessitats de la petita indústriaagroalimentària.
La gestió dels costos així com l’elaboració d’escandalls és un element necessari en tot tipus d’empresa agroalimentària i per tant, aquest curs està adreçat a empreses del sector carni, productors de mel, melmelades, formatges, i elaboracions agroalimentàries en general.
Programa
Professorat
Marco Yagüe, enginyer agrònom, MBA i Màster en Desenvolupament Organitzacional. Sinèrgies- Consultoria
Inscripcions
Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària de Mas Bové mitjançant qüestionari a l’enllaç: inscripcions
Dret d’inscripció: 32 €
Més informació
Coordinadora:
Almodis Pardo, telèfon 977 343 289 ext. 07
a/e: almodis.pardo@gencat.cat