Inici » Esdeveniments » Agenda » Intercanvi virtual entre grups operatius i projectes amb temàtica d’agricultura de precisió

Intercanvi virtual entre grups operatius i projectes amb temàtica d’agricultura de precisió

Inici 24/11/2020

Intercanvi virtual entre grups operatius i projectes innovadors amb temàtica d’agricultura de precisió

 

Organitza: Red Rural Nacional

24 noviembre 2020
10:00h – 13:00 h
Videoconferència a través de GotoWebinar

Programa

Programa en format PDF

10:00– 10:40 h. Benvinguda, presentació de la jornada i context de les mesures d’ innovació en la programació de desenvolupament rural – Sr. Carlos Garrido (Coordinador de la SGID, MAPA)

Programa Marc de la UE – Cap a l’Horitzó Europa 2021-2027 – Sra. Marta Conde (Punto Nacional de Contacto H2020-Reto social 2. CDTI, MCI)

Missió Salut del sòl i aliments  – Dª Carmen Vela (Miembro del Comité de la Misión. Eurofins INGENASA) & Dª Rocío Lansac (Membre espanyol del Sub-grup de la Missió. INIA)

10:40 – 11:00 h. Temàtica 1: TELEDETECCIÓ

AGROTIG: desenvolupament d’un servidor cartogràfic web, per al seguiment de cultius de cereal per teledetecció. PNDR. – Sr. Héctor Nieto (Complutig – Universidad de Alcalá)

APOLLO: desenvolupament d’ una plataforma comercial de serveis de assessorament agrícola basada en dades d’observació de la terra d’ accés lliure i obert. Projecte H2020 – Sra. María Llanos López (Servei agronòmic AgriSat)

11:00 – 11:20 h. Temàtica 2: INTELIGÈNCIA ARTIFICIAL I BIG DATA

RECOLECTA: predicció del moment òptim de recol·lecció mitjançant gestió integral tèrmica de cultius. PNDR. – Sr. José Luis Bustos (BrioAgro)

BIHORTAFLOR: Aplicar solucions d’ intel·ligència artificial i big data per a la millora de la eficiència econòmica i  mediambiental de les explotacions agràries. PDR-Regió de Múrcia. – Sr. Adolfo García (Camposeven)

11:20 – 11:30    DESCANS – 10 MINUTOS

11:30 – 11:50 h. Temàtica 3: DRONS I ROBÒTICA

Integració de dades multiespectrals i agroclimàtiques obtingudes a través de drons i imatges de satèl·lits en la gestió de una vinya per a  la toma de decisions en viticultura. PDR-Galicia. – Sr. Boris Hinojo (3edata)

SMART AKIS: SIG, la agricultura de precisió, i la automatització agrícola i robòtica. Red temàtica europea. – Sra. Natalia Bellostas (INTIA)

11:50 – 12:50 h. Debat i intercanvi d’ opinions entre els assistents

12:50 – 13:00 h. Conclusions i cloenda
Subdirección General de Inovación y Digitalización (MAPA)

Inscripcions

Per a inscripcions clica aquí

 

Share This Post

Torna a Formació