Inici » Esdeveniments » Agenda » Intercanvi virtual entre grups operatius i Projectes Innovadors amb temàtica de millora genètica agrícola

Intercanvi virtual entre grups operatius i Projectes Innovadors amb temàtica de millora genètica agrícola

Inici 16/12/2020

Intercanvi virtual entre grups operatius i Projectes Innovadors amb temàtica de millora genètica agrícola

Organitza: Red Rural Nacional

Amb l’objectiu de donar continuïtat a les actuacions previstes en el Pla d’Acció de la Red Rural Nacional, segueix en marxa l’Intercanvi virtual entre grups operatius i Projectes Innovadors, aquesta vegada  sobre Fertilització, que tindrà lloc el 16 de desembrede 10:00 a 12:30 h, a través de la plataforma en línia Zoom.

Programa

Per a visualitzar el programa clica AQUÍ

Destinataris

Aquest intercanvi està dirigit a grups operatius i Projectes Innovadors, així com, a altres actors del medi rural, no directament relacionats amb ells (centres de recerca, empreses, cooperatives, etc.) però que poden tenir interès a implementar els resultats obtinguts, reproduint el projecte en altres territoris o formar part d’un nou grup o projecte futur.

Objectius específics per a aquesta trobada

• Posar en contacte actors que estan enfrontant problemàtiques similars a través de la innovació.

• Facilitar la transferència de resultats obtinguts per la mesura 16 dels PDR i de l’PNDR, de manera que es promogui la generació de noves idees i projectes i que solucions provades en una zona puguin siguin implantades en altres.

• Visibilitzar els resultats d’aquests projectes, acostant-los al territori.

• Facilitar la comunicació entre els grups operatius de FEADER i els projectes que s’estan desenvolupant en el marc del programa de recerca europeu H2020 sobre les mateixes temàtiques.

Inscripcions

Per participar, les inscripcions estaran obertes fins el 14 de desembre 2020. Pots accedir a través del següent enllaç:

http://www.redruralnacional.es/-/ntercambio-virtual-entre-grupos-operativos-y-proyectos-innovadores-con-tematica-de-mejora-genetica-agricola

 

Share This Post

Torna a Formació