Inici » Esdeveniments » Formació » INVITACIÓ DATAGRI 2021. Fòrum per a l’Impuls de la Transformació Digital al Sector Agroalimentari

INVITACIÓ DATAGRI 2021. Fòrum per a l’Impuls de la Transformació Digital al Sector Agroalimentari

Inici 25/11/2021

Els dies 25 i 26 de novembre se celebrarà a Lleida el DATAGRI 2021, durant el qual s’analitzaran les principals tendències de transformació digital en el sectors agrícola i ramader i els casos d’èxit que estan accelerant aquest procés en tota la cadena de valor.

#DATAGRI2021 es un esdeveniment organitzat per la Coordinadora d’Organitzacions d’Agricultors i Ramaders (COAG), Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya, la companyia tecnològica HISPATEC i la ETSIAM de la Universitat de Còrdova que compta amb el recolzament del Comitè Local format per la Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida, IRTA, EURECAT, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i JARC-COAG.

El DATAGRI 2021 es durà a terme en 2 dies:
– Dijous 25 de novembre: el ‘Forum Day’ es celebrarà al Palau de Congressos de la Llotja a Lleida amb ponències i taules rodones sobre transformació digital. (Programa en format PDF)
– Divendres 26 de novembre: el ‘Farming Day’ amb presentació de casos d’èxit i demostracions de camp es desenvoluparà al campus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida i a Finca Experimental de Mollerussa de l’IRTA.

Pots sol·licitar al COEAC el codi per a registrar-te, enviant un correu a agronoms@agronoms.cat  

 

Inscripcions

Si ets col·legiat/da sol·licita el codi d’inscripció al COEAC, mitjançant correu electrònic a: agronoms@agronoms.cat

Per a més informació i registre (registre gratuït però obligatori per qüestions d’aforament):

Enllaç directe al registre:

https://www.eventbrite.es/e/registro-foro-datagri-2021-182543802427?discount=DATAGRI21UDLETSEA

Més informació

 

 

Share This Post

Torna a Formació