Inici | 25/10/2022 |
---|
JORNADA ACCA «Seguretat alimentària i canvi climàtic»
Organitza: Associació catalana ciències de l’Alimentació (filial Institut Estudis Catalanas
- Lloc: Sala Pere i Joan Coromines Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47 • 08001 Barcelona)
Programa
16.00 h Benvinguda i presentació dels ponents
Montse Rivero Urgell, presidenta de l’ACCA
Presentació del Pla de Seguretat Alimentària de Catalunya 2022-2026
Carmen Chacón Villanueva, subdirectora general de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut de la Generalitat de Catalunya
Col·loqui
16.45 h Taula rodona
Moderador: José Juan Rodríguez Jerez, catedràtic de nutrició i bromatologia de la UAB
Vicente Sanchis, catedràtic de microbiologia de la UdL.
«Micotoxines i aliments».
Virginia Aragón, de l’IRTA.
«Resistències a antibiòtics i gestió a la producció animal».
Adam Martín Skilton, periodista especialista en temes de salut.
«Seguretat alimentària i canvi climàtic als mitjans de comunicació».
Col·loqui
18.15 h Presentació del llibre
Antecedentes de la industria dietética en España. Alimentos-medicamentos,
del doctor Josep Boatella