Inici | 04/10/2023 |
---|
Jornada BxCat Alimentació
- Organitza: CBCat (Centre Blockchain de Catalunya)
- Data: Dimecres, 4 octubre 2023
- Lloc: Recinte Firal el Sucre. Carrer de la Llotja, 7. Vic
En la jornada es parlarà de la importància de la innovació en el sector agroalimentari, posant focus especialment en les possibles aplicacions de la tecnologia blockchain en aquest àmbit.
BxCat Alimentació reunirà destacats professionals del sector agroalimentari, empreses innovadores i experts en tecnologia per a debatre els beneficis, les oportunitats i els desafiaments que la tecnologia blockchain ofereix en aquest àmbit. Participaran en l’esdeveniment empreses com Llet Nostra Alimentària o Ametllet Orígen, i entitats com Fundació Alícia o l’INCAVI.
La jornada té com a missió promoure el coneixement i l’intercanvi de sinergies en l’aplicació de la tecnologia blockchain en el sector agroalimentari.
Durant aquesta jornada, tindreu l’oportunitat de sentir les veus d’experts en innovació, així com conèixer casos d’èxit i bones pràctiques d’empreses del sector, i establir connexions amb professionals del sector.
Programa
10:00 – 10:15 h Benvinguda
Albert d’Anta, responsable del CBCat
Joan Gòdia, director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia de la Generalitat de Catalunya
10:30 – 10:50 h Ponència
10:50 – 11:30 h Taula Rodona “La innovació en el sector agroalimentari”
11:30 – 11:40 h Llet Nostra Alimentària: Aplicació de la blockchain a la producció lletera a Catalunya
11:40 – 11:50 h DAO Txoco Cal Padrí: Cas d’ús
11:50 – 12:00 h Cas d’ús
12:00 – 12:30 h Casos d’ús del sector vinícola català
12:30 – 13:00 h Coffee Break
13:00 – 13:20 h Diàleg del projecte Carboni Zero
13:20 – 13:50 h Taula Rodona “Present i futur de la tecnologia blockchain en el sector agroalimentari”
13:50 – 14:00 h Tancament
Inscripcions
La participació en el BxCat Alimentació és totalment gratuïta, però les places són limitades, així que us animem a reservar la vostra com més aviat millor. Per poder-hi assistir, només cal descarregar-se l’entrada a través del nostre web, o bé mitjançant aquest enllaç.
Més informació