Inici » Esdeveniments » Agenda » JORNADA SOBRE EL PLA DIRECTOR URBANÍSTIC D’ACTIVITAT ECONÒMICA DE LA PLANA DE LLEIDA. EL POLÍGON DE TORREBLANCA – QUATRE PILANS

JORNADA SOBRE EL PLA DIRECTOR URBANÍSTIC D’ACTIVITAT ECONÒMICA DE LA PLANA DE LLEIDA. EL POLÍGON DE TORREBLANCA – QUATRE PILANS

Inici 21/03/2022
Lloc Delegació de Lleida del COEAC
Rambla Ferran, 2. 4-1 Lleida

 

Dia: Dilluns, 21 de març 2022

Horari: De les 18 a les 19.30h.

Lloc: Delegació de Lleida el COEAC (Rambla Ferran, 2.4t.A)

Presentació a la seu del Col·legi a Lleida del nou Polígon Industrial i Logístic que està projectant l’Ajuntament de Lleida a la partida Torre Blanca – Quatre Pilans.

Aquest nou Polígon està emmarcat en el nou Pla Director Urbanístic d’activitat econòmica de la Plana de Lleida i es preveu que sigui una zona logística i industrial de primera magnitud a nivell català, alhora que una gran oportunitat per noves activitats liderades per empreses agroalimentàries. Es preveu posar al mercat, en el termini d’un any, les més de 240 hectàrees de sòl, una fita estratègica per a la ciutat i pel territori de la plana de Lleida.

El primer tinent d’alcalde, el Sr. Antoni Postius Terrado, ens exposarà les dades principals d’aquest nou polígon i posteriorment establirem un diàleg amb els assistents per tal d’identificar el potencial d’aquesta nova infraestructura per al sector agroalimentari.

 

Inscripcions

La jornada és gratuïta, prèvia inscripció i oberta a tothom.

Cal omplir el formulari que apareix al final d’aquesta pàgina, abans del dia 18 de març de 2022.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a Formació