Inici » Esdeveniments » Formació » I Congrés Jurídic del Sector Agroalimentari

I Congrés Jurídic del Sector Agroalimentari

Inici 17/03/2022

I Congrés Jurídic del Sector Agroalimentari

El Col·legi d’Advocats de Madrid, a través de la Secció de Dret Agroalimentari, posa en marxa el I Congrés Jurídic del Sector Agroalimentari, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de març.

Lugar: Colegio de Abogados de Madrid. c. Serrano, 11 – 28001 Madrid

Es tracta del primer Congrés del sector que se celebra a Espanya, fet que suposa un punt de trobada sense precedents per a l’intercanvi de coneixements en matèria agroalimentària des d’una perspectiva jurídica. A més, comptarà amb la participació d’un grup nodrit d’autoritats i experts/es de reconegut prestigi de caràcter nacional i europeu.

Les persones que duguin a terme la seva activitat en aquesta àrea podran aprofitar l’oportunitat per analitzar qüestions d’índole normativa de màxim interès actualment com la Llei de la cadena alimentària, les regulacions al voltant de la sostenibilitat mediambiental vinculades a aquesta branca d’activitat, així com el desenvolupament reglamentari que caldrà implementar com a conseqüència de la reforma de la Política Agroalimentària Comuna.

Programa

Programa complet

Inscripcions al Congrés

Si estàs interessat/da a inscriure’t a aquest Congrés, et preguem que llegeixis amb atenció les següents instruccions de compra:
• Únicament s’admetrà el mètode de pagament amb targeta
• Els usuaris i usuàries, depenent de la seva condició, tindran diferents tarifes*:

o Col·legiats/des:
– Entrada presencial (Bonificada) – 40€
– Entrada en línia – 40€

o No col·legiats/des:
– Entrada presencial (normal) – 60€
– Entrada en línia – 40€

*Les persones no col·legiades hauran de fer un registre previ introduint les dades del NIF en majúscules. Finalitzat el procés us sol·licitarà autentificació mitjançant correu electrònic i posteriorment us arribarà un mail amb les claus d’accés a la plataforma de compres.

En cas que els col·legiats i col·legiades de l’ICAM vulguin comprar entrades presencials sense bonificar (normals), s’hauran de registrar com a No col·legiats/des i seguir les instruccions anteriors.

Els usuaris i usuàries que comprin entrada online rebran en el seu correu electrònic correcte les claus d’accés a zoom amb 48 h d’antelació a l’esdeveniment i un recordatori.
• Cal posar especial atenció a la tarifa triada ja que, un cop realitzada la compra, no s’admetran modificacions sobre aquesta
• Les dades de facturació seran de la teva elecció, no obstant això, una vegada emplenades aquestes seran definitives, i no es podrà modificar posteriorment
• Únicament es permetran devolucions per causa justificada i dins dels 10 dies anteriors al Congrés

INSCRIPCIONS

 

Share This Post

Torna a Formació